Zdrava maca - Royality SHOW

You are here: Home
Friday, 30 October 2015 18:47

Izložba mačaka Spooky Paws 2015 i preko 180 fotografija!

  • Print

Bio je to sunčani mačji vikend u jednom austrijskom gradiću, a domaća felinološka ekipa bila je tu da vam prenese utiske!

24. i 25. oktobra 2015. u gradiću Unterpremstätten u Austriji održana je međunarodna izložba mačaka prema pravilima TICA asocijacije. Ovu felinološku manifestaciju organizovao je austrijski All About Cats, na čelu sa nama dobro poznatim i dragim licima Monike Dany i Martine Nöhrer.

Sve mace, njih oko 70 bile su na ulazu u salu pregledane od strane DVM Dragane Petković iz Srbije.

U 4 ringa sudili su:
Pamela Barrett (Sjedinjene Američke Države)
Steven Corneille (Francuska)
Mary-Lise De Landtsheer (Belgije)
Andreas Kretschmer-Kraiczek (Nemačka)

DVM Dragana Petković - odgajivačnica My Thai DIamond

Ragdoll mačka na izložbi Spooky Paws

Britanska kratkodlaka mačka u tabby varijanti, vlasnica Monika Dany

Kao što je to običaj na izložbama mačaka koje organizuje asocijacija TICA, i ova izložba je imala svoj lajtmotiv prema kome se ukrašavaju svi detalji same izložbe. Ovoga puta moto je bio "Spooky Paws" ili u slobodnom prevodu "Sablasne šape". U revijalnom, odnosno zabavnom delu izložbe izabrani su "najsablasnija" crna maca i najbolje ukrašen mačji boks, a sudija Pamela Barnet čak je "ocenila" i jedinstvenu mačku-skelet! :)))

Izložba je oba dana trajala od 10 do 17 časova. Spisak svih nagrađenih mačaka možete naći na matičnom TICA sajtu.

Odgajivačnica My Thai Diamond iz Beograda učestvovala je na izložbi sa 3 thai mačeta: My Thai Diamond HERA, My Thai Diamond HUSTLER i My Thai Diamond HERO, koji je u vlasništvu Žakline Prebeg iz Kutine.

Njen mačkić MyThaiDiamond Hero je osvojio 6AB i 5SH mesto u finalu u klasi mačića kod sudije Andreasa Kretschmer-Kraiczek-a. Mače MyThaiDiamond Hera je osvojila 10AB i 4SH finale kod sudije Pamele Barrett, 2SH i 4AB finale kod sudije Stivena Corneille-a i 10AB finale kod sudije Mary Lise De Landtsheer.

Pogledajte prelepu atmosferu, fascinantne mačke i ponosne vlasnike!


Posetioci koji dolaze sa mobilnih uređaja kliknite OVDE da bi mogli da pogledate galeriju fotografija sa izložbe. Sve fotografije su autosko delo i nije dozvoljena njihova upotreba bez dozvole.

Smartphone and tablet viewers CLICK HERE to open gallery from the show.

Please do not copy or reproduce photos without prior permission. Licencing information: This email address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it.


Prijatelji ZDRAVE MACE

Prijavite se na Zdrava maca info

Error : Please select some lists in your AcyMailing module configuration for the field "Automatically subscribe to" and make sure the selected lists are enabled

Unesite svoj e-mail u polje ispod i mi ćemo vas redovno obaveštavati o svim novostima sa Zdrave mace! :)

Kontakt info

  • +381 63 273 121