Zdrava maca - Royality SHOW

You are here: Home
Friday, 10 October 2014 09:25

Angorski mačak Oliver kao maneken :)

  • Print

Prva nagrada na našem Facebook foto-takmičenju pripala je Ani Bihelović Grigorjev.

Interesantno, i na ovom takmičenju je pobedio Draško Vujić, koga sigurno pamtite kao vlasnika Sneške i Lakija, dve prelepe bele mace koje su bile gosti u www.fotostudio.rs pre par meseci. Galeriju sa tog photo-session-a možete pogledati OVDE.

Kao pravi sportista i džentlmen, Draško je svoju nagradu ovoga puta ustupio drugoj takmičarki - Ani Bihelović-Grigorjev. Ona je vlasnica angorskog mačora Olivera i sa porodicom je posetila ovaj foto studio pre nekoliko dana.

Angorski mačak Oliver i njegova porodica u www.fotostudio.rs

Evo šta nam je Ana ispričala o svojoj maci:

"Oliver je maca koju sam želela jos od detinjstva, videvši je po prvi put na kutiji bombonjere. Turska angora. Prelepa rasa koju nije bilo moguće videti na našim prostorima i za koju malo ljudi zna. Na TICA izložbi mačaka u martu ove godine, po prvi put sam imala prilike da angorke vidim uživo i znala sam da je to - TO! Razočaravajuce je bilo to što sam saznala da ih je jako teško nabaviti, odgajivačica koja je predstavila svoje mace živi čak u Rusiji. Od tada kreće moja "akcija". Sasvim slučajno, otkrila sam jednu odgajivačnicu u Segedinu i otišla da vidim mačiće koji su tada imali oko 2 meseca. Bila je to ljubav na prvi pogled! Oliver, čije je prvo ime bilo Dreamer, došao je kod nas kada je imao 3 meseca i od tada nas ispunjava srećom svakog trenutka. Vesele je prirode, radoznao je i neustrašiv. Druželjubiv je, raduje se gostima i učestvuje u svim dešavanjima, bilo da je to čišćenje kuće, prostiranje veša, tuširanje ili pranje zuba - on asistira u svemu. Sa decom se sjajno slaže, posebno ga zanimaju njihove igračke, pa često noću pronalazi lego-kockice ili delove igračaka koje kotrlja i sve nas budi...Kao da ga imamo celog života, niko od nas ne može da zamisli život bez njega!"
 
Tokom snimanja Oliver se pokazao kao pravi razbojnik, ali su na kraju ipak svi bili zadovoljni :)

Angorski mačak Oliver u www.fotostudio.rs

Oliver i još jedan poklončić, torba za kupovinu Royal Canin, koji je inače njegova omiljena hrana.

Izvinjavamo se ako smo dosadni, ali korišćenjem torbi za kupovinu direktno smanjujemo proizvodnju jednokratnih plastičnih kesa i njihov negativan uticaj na životnu sredinu.

Angorski mačak Oliver i Royal Canin torba


Uživajte u fotografijama!

Prijatelji ZDRAVE MACE

Prijavite se na Zdrava maca info

Error : Please select some lists in your AcyMailing module configuration for the field "Automatically subscribe to" and make sure the selected lists are enabled

Unesite svoj e-mail u polje ispod i mi ćemo vas redovno obaveštavati o svim novostima sa Zdrave mace! :)

Kontakt info

  • +381 63 273 121