Zdrava maca - Royality SHOW

You are here: Home
Saturday, 18 October 2014 16:48

Slušalice sa mačjim ušima!

  • Print

Za ljubitelje mačaka koji se ne stide da to svima pokažu :D

Predstavljamo vam unikatne audio slušalice koje su osmislile vlasnice kompanije Axent Wear. U pitanju je najnovija fuzija modernog dizajna i funkcionalnosti koja sem standardnih zvučnika koji stoje preko ušiju uključuje i spoljne dvosistemske zvučnike u obliku mačjih ušiju sa sve jarkim LED svetlima.

Mačje slušalice Axent Wear

Axent Wear je mala kompanija koju su pokrenule nekadašnje studentkinje Univerziteta Berkli u Kaliforniji, Wenqing Yan i Victoria Hu, koje se bave umetnošću i kreativnim tehnologijama.

Wenqing je dobila inspiraciju da dizajnira slušalice sa mačjim ušima dok je radila na jednoj veseloj i neobičnoj animaciji. Prema njenim rečima, muzika igra važnu ulogu u životima svih nas i postoji potreba da se ta ljubav podeli sa okolinom na jedinstven i kreativan način. Sa tom idejom Wenqing i Victoria su smislile slušalice visokog kvaliteta koje maksimalno ispunjavaju i funkcionalnost i formu.

Tokom godinu dana od rađanja ove u najmanju ruku neobične ideje, njih dve su radile na pretvaranju svoje zamisli u stvarnost i na pravljenje prvog funkcionalnog prototipa. Zahvaljujući velikoj podršci koju su imale od strane svojih prijatelja i dragocenih povratnih informacija, prozivod je usavršavan i modifikovan kako bi se odgovorilo na želje i potrebe budućih korisnika.

Projekat je javnosti predstavljen na internet platformi za finansiranje ideja novih i nepoznatih izumitelja i autora - Indiegogo i za samo 10 dana je 4x premašio sredstva koja su tražena za pokretanje serijske proizvodnje.

Osnovni paket sa slušalicama košta 150$ i ukoliko vam se ova ideja dopada, detalje o naručivanju možete pogledati na ovoj adresi.

Slušalice sa mačjim ušima Axent Wear
Slušalice sa mačjim ušima Axent Wear


Slušalice sa mačjim ušima Axent Wear

Ovde možete pogledati i poslušati šta o svojim slušalicama sa mačjim ušima kažu njihove kreatorke :)
Šta mislite o ovom nesvakidašnjem proizvodu? Napišite nam u komentarima!

Prijatelji ZDRAVE MACE

Prijavite se na Zdrava maca info

Error : Please select some lists in your AcyMailing module configuration for the field "Automatically subscribe to" and make sure the selected lists are enabled

Unesite svoj e-mail u polje ispod i mi ćemo vas redovno obaveštavati o svim novostima sa Zdrave mace! :)

Kontakt info

  • +381 63 273 121