Zdrava maca - Royality SHOW

You are here: Home / Hrana za rasne mačke / Zanimljivosti / Foto-session za Tošu i Malenu, pobednike novogodišnjeg takmičenja
Sunday, 15 March 2015 12:16

Foto-session za Tošu i Malenu, pobednike novogodišnjeg takmičenja

  • Print

Prelepi brat i sestra iz istog legla bili su gosti u foto studiju! :)

Prvoplasirani dvojac sa novogodišnjeg foto-takmičenja našeg mačjeg portala, sivi mačak Toša i njegova tabby sestra Malena, vlasnika Filipa Lera, posetili su nas 14. marta.

Oni su u okviru prve nagrade osvojili snimanje u foto-studiju, 4kg vrhunske Royal Canin hrane za mačke, knjigu "Mačke i tri tačke", veliki Royal Canin kalendar za 2015 godinu i Royal Canin ekološku torbu za kupovinu, čijom upotrebom se smanjuje korišćenje plastičnih kesa koje zagađuju okolinu.

Kao i obično, mačke koje nisu navikle na putovanja i napuštanje svog toplog doma uvek budu nepoverljive prema novom prostoru i dosadnom fotografu koji im se unosi u lice, ispušta čudne zvuke i upravlja blicevima... :)))

Ipak, kao zaista dobre mace, Toša i Malena su se nakon pola sata opustili u dovoljnoj meri da napravimo nekoliko lepih fotografija.

Toša i Malena u studiju

Mačak Toša i maca Malena u studiju

Mačak Toša i maca Malena u studijuRoyal Canin Fit  je namenjena odraslim macama od 1-10 godina starosti koje imaju pristup spoljnoj sredini. U pitanju je savršeno izbalansirana hrana koja mačkama sa višim energetskim potrebama pruža sve potrebne hranljive sastojke. Pored prilagođenog sadržaja kalorija koji pomaže u održavanju idealne telesne težine, Royal Canin Fit olakšava prirodno i izbacivanje loptica progutane dlake kroz organe za varenje.

Kada je u pitanju knjiga "Mačke i tri tačke" izdavačke kuće Čigoja, o njoj ste mogli ponešto da saznate u nešem intervjuu sa autorkom Anđelkom Cvijić. Radi se o zbirci priča koje imaju zajedničku odrednicu, a koja je, možete i pretpostaviti... :) Naša topla preporuka za sve ljubitelje i vlasnike mačaka!

Još jednom čestitamo Toši i Malenoj na pobedi, i zahvaljujemo im na saradnji u našem foto studiju! :)

Uživajte u galeriji!

Prijatelji ZDRAVE MACE

Prijavite se na Zdrava maca info

Error : Please select some lists in your AcyMailing module configuration for the field "Automatically subscribe to" and make sure the selected lists are enabled

Unesite svoj e-mail u polje ispod i mi ćemo vas redovno obaveštavati o svim novostima sa Zdrave mace! :)

Kontakt info

  • +381 63 273 121