Zdrava maca - Royality SHOW

You are here: Home
Sunday, 12 June 2016 19:55

Ne radi vam internet? Pozovite svoju mačku u pomoć!

  • Print

Australijanka tek uz pomoć fotografija svoje mačke uspela da privuče pažnju lenjivaca iz tehničke podrške!

Brza internet konekcija u domu Lore Keri (Laura Carrie) kasnila je sa radom skoro nedelju dana, pa se ona za pomoć obratila svojoj mački - Kiti Smols (Kittie Smalls, u slobodnom prevodu Maloj Maci).

Prvo je (preko interneta na telefonu) na Facebook stranicu postavila fotografiju svoje mačke kako igra poker. Prateći tekst duhovito ali ironično zahvaljuje provajderu što internet ne radi. "Da ima neta, sedela bih po ceo dan i razgovarala sa klijentima, a ovako imam mnogo više vremena da uživam u igri sa svojom mačkom. Takođe ne mogu ni kablovsku televiziju da gledam i tako gubim vreme. Sve to ne bi bilo moguće da nije vas! Hvala!".

Mačka igra poker pošto internet ne radi

Kompanija je progutala mamac i odgovorila, pružajući naizgled korisnu informaciju. Osoba iz tehničke podrške koja takođe ima mačku napisala je da je problem uočen i da se radi na rešavanju. Međutim, ništa još nije bilo gotovo....

Više od nedelju dana kasnije internet i dalje nije radio. Došao je trenutak da se bude fleksibilan - sa mačjom jogom!

Mačka vežba jogu pošto internet ne radi

"11. dan. Nikada nećete pogoditi šta se desilo! Internet i dalje ne radi! To mi daje još više mogućnosti da provodim vreme sa svojom mačkom. Toliko smo zahvalne što ste nam ovo omogućili da smo počele da upražnjavamo jogu!"

Nakon ove pošalice, kompanija je hitno zvala i obećala da će u roku od 24h povezati internet u domu ove mačke, pošto vlasnica jednostavno više nije bila u centru pažnje! :)))

Naravno, maca je uradila očekivano - napravila je urnebes kako bi proslavila. Tehnička podrška je zatim napisala "Sigurni smo da ćete maca i vi uskoro uživati u svojoj internet vezi!". Vlasnica je čak pozvala svoje prijatelje da zajedno gledaju filmove u 4K, ultra-visokoj rezoluciji na novom televizoru!

Nema signala na televizoru

Na Lorinu nevericu, internet provajder je još jednom izneverio, ne ispunjavajući svoje ko zna koje obećanje po redu. Maca je po raspoloženju postala nalik Grampiju, čuvenom mrzovoljnom mačoru.

"Neeee, zašto, o zašto? Zašto nam ovo radite? Najgore veče uz filmove ikada! :("

Petnaest dana bez ugovorenog interneta rezultirao je nezavršenim velikim poslom, a to je značilo samo jedno. Vreme je bilo da se angažuje "teška artiljerija" i još jedan set kandži, odnosno mačka Fli (Flee) za specijalne zadatke!

Mačka za specijalne operacije

"15. dan kako internet ne radi! Nisam ovo htela da radim, ali moram. Ako niste znali ja imam dve mačke! Fli je stidljiva mačka koja ne voli da je slikaju, ne voli gužvu i buku. Ali očajnička situacija zahteva očajničke mere. Samo je pogledajte - razočarana mačka je razočarana - u vas!"

Na posletku, nakon dve nedelje natezanja sa velikom korporacijom i duhovitim suočavanjem sa problemom od strane vlasnice ove prelepe crne mace - porodica je konačno dobila uslugu koju uredno plaća. Normalnu kućnu brzu internet vezu...

Naravoučenije - ništa bez mačaka!

 

Izvor informacija:
Telstra Telecommunication

Prijatelji ZDRAVE MACE

Prijavite se na Zdrava maca info

Unesite svoj e-mail u polje ispod i mi ćemo vas redovno obaveštavati o svim novostima sa Zdrave mace! :)

Kontakt info

  • +381 63 273 121