Zdrava maca - Royality SHOW

You are here: Home
Wednesday, 03 February 2016 20:28

Šta se dobije kada spojite mačku koja spava i Photoshop?

  • Print

Takmičenje u najsmešnijoj obradi fotografije mačke koja spava na leđima.

Internet mega-portal Reddit nije lako opisati u jednoj rečenici. Oni koji ga koriste ga odlično razumeju, dok novajlijama izgleda kao nerazumljiva zbrka teksta i slika.

U jednom odeljku ovog gigantskog društvenog web site-a redovno se održavaju "PS battles" - Photoshop "bitke", zapravo takmičenje u što duhovitijem retuširanju početne fotografije. Ograničenja ne postoje, a glavni sud daju posetioci čiji glasovi "za" ili "protiv" (tj. strelice za gore i dole) određuju rangiranje na kraju.

Ovoga puta sve je počelo tako što je jedan od članova postavio fotografiju svoje žute tabby mačke kako spokojno spava na leđima, sa sve daljinskim upravljačem pored sebe. Dobra osnova za dalju obradu, kao što ćete videti...

Photoshop battle - mačka spava


Usledila je lavina više ili manje uspešnih i smešnih retuširanja. Među njima su naravno brojne reference na pop-kulturu, filmove, muziku, javne ličnosti, glumce itd. One koje su na granici dobrog ukusa smo ovoga puta preskočili, ali ih sve možete videti putem linka na kraju teksta.


Previše piva i lazanje? Garfilde, ti li si?
Mesto zločina, zabranjen pristup!
Jutro posle lude žurke.
Ljubim statuu svoju!

Švarceneger i mačka spavaju na ulici

Na kraju je pobedila animacija sa porodicom Simpson koja se zatrčava da zauzme mesto na kauču ali pronalazi mačku :))) (koja je pojela nekoga...)

Photoshop battle mačka spava i Simpsonovi

 

Evo još nekoliko interesantnijih verzija mace koja pajki :)))

 

Izvor: Reddit PS battle The cat that passed out on the couch

 

Prijatelji ZDRAVE MACE

Prijavite se na Zdrava maca info

Error : Please select some lists in your AcyMailing module configuration for the field "Automatically subscribe to" and make sure the selected lists are enabled

Unesite svoj e-mail u polje ispod i mi ćemo vas redovno obaveštavati o svim novostima sa Zdrave mace! :)

Kontakt info

  • +381 63 273 121