Zdrava maca - Royality SHOW

You are here: Home
Tuesday, 12 January 2016 19:54

Izložba mačaka u Beogradu - Mrnjau vikend - 2016

  • Print

Dvodnevna izložba mačaka održana u Beogradu 9. i 10. januara 2016.

Dom omladine u Beogradu ugostio je tokom ovog vikenda odgajivače, vlasnike i ljubitelje mačaka na drugoj felinološkoj izložbi u Srbiji po pravilima WCF (World Cat Federation).

Međunarodne sudije su ocenjivale brojne rasne i domaće mačke. Bilo je tu persijskih, abisinskih, maine coon, britanskih kratkodlakih, egzotičnih, sibirskih, afrodita, ragdoll, golokožih sphynx, bengalskih, devon rex, ruskih plavih, angorskih i domaćih mačaka, a one koje nismo nabrojali molimo da nam ne zamere.

Pored same izložbe bilo je i pratećih sadržaja, od štandova sa rukotvorinama koji nose mačje motive do opreme i hrane za mačke.

Nasmejana lica posetilaca i zadovoljni učesnici svedoče da je u pitanju uspešna felinološka priredba. Pored zaista tradicionalnih TICA izložbi koje se održavaju duži niz godina, klub LePetit koji je prošle godine započeo sa izložbama po WCF pravilima nesumnjivo obogaćuje felinološku scenu.

Voditeljka programa koja pravilno govori engleski je u našoj zemlji retkost koja zaslužuje posebnu pohvalu.

Nažalost, večiti problem lošeg osvetljenja je i ovde bio prisutan, te su se lepo videli samo oni koji stoje na bini. To je kao posledicu imalo da se odgajivačima i posetiocima automatski uključuju blicevi koji iritiraju mačke, i sa razlogom su bili zabranjeni. Pošto svetlo nije baš svemirska tehnologija, sigurno se može rešiti ako se na to obrati pažnja na vreme... i tako omogući svima da imaju pristojne fotografije i mobilnim telefonom.

 

Uživajte u ovoj manjoj galeriji i ne zaboravite da dođete na beogradski Sajam 5. i 6. marta na veliku TICA izložbu mačaka. Tema predstojeće izložbe je "Deca i mačke" :)
Ukoliko gledate ovu stranicu sa mobilnih uređaja kliknite OVDE da bi mogli da vidite galeriju fotografija sa izložbe "Mrnjau vikend Beograd 2016".

NAPOMENA: Sve fotografije su autorsko delo i nije dozvoljena njihova upotreba bez dozvole.

Smartphone and tablet viewers CLICK HERE to open gallery from the show.

Please do not copy or reproduce photos without prior permission. Licencing information: This email address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it.


Prijatelji ZDRAVE MACE

Prijavite se na Zdrava maca info

Error : Please select some lists in your AcyMailing module configuration for the field "Automatically subscribe to" and make sure the selected lists are enabled

Unesite svoj e-mail u polje ispod i mi ćemo vas redovno obaveštavati o svim novostima sa Zdrave mace! :)

Kontakt info

  • +381 63 273 121