Zdrava maca - Royality SHOW

You are here: Home
Thursday, 18 September 2014 18:37

Mačke Royal Pet-a

  • Print
Garfild u korpici svoje nove vlasnice :) Garfild u korpici svoje nove vlasnice :)

13. septembra u Nišu održan još jedan Royal Pet :)

Sigurno već znate šta je Royal Pet - izbor za Kraljevskog ljubimca Srbije. Ukoliko to nije slučaj, u pitanju je manifestacija edukativnog i zabavnog karaktera koja je u 2014. godini ušla u svoj drugi ciklus. Program Royal Pet-a se sastoji od mnoštva učesnika koji se bave poslovima vezanih za dobrobit kućnih ljubimaca. Tu su veterinari, nutricionisti, bihejvioristi, odgajivači, društva za zaštitu životinja, deca iz umetničkih škola itd... Pored njih tu su naravno i vlasnici kućnih ljubimaca za koje se i organizuje Royal Pet i ovako bogat program.

Jedno je sigurno, organizatoru, učesnicima i posetiocima je zajednička ljubav prema životinjama a odgovorno vlasništvo je jedna od glavnih tema na kojoj ste primetili da često insistiramo i na Zdravoj maci.

Max na Royal Pet-u u Nišu

Max na Royal Pet-u u Nišu

Gari na Royal Pet-u u Nišu

Džoni na Royal Pet-u u Nišu

Pravo učešća na revijalnom delu Royal Pet-a imaju svi kućni ljubimci, bez obzira na vrstu životinja, njihovu starost, pol, boju ili pripadnost rasi. Do sada su pored pasa i mačaka učestvovali papagaji, golubovi, hrčkovi, tarantule, činčile, koze, patke, zmije, iguane, miševi, kunići, feretke, pa čak i jedan diskus (za one koji ne znaju, u pitanju je jedna od najcenjenijih akvarijumskih ribica).

Kako nas ovde najviše interesuju mačke, prenećemo vam najupačatljivije scene iz Niša. Iako je učestvovalo samo nekoliko maca, verujte nam, bile su i te kako zapažene! Za to su se pre svega pobrinuli veliki beli lepotan Max od koga su se sklanjali totalno zbunjeni psi, maleni Garfild, napušteno mače kome su njegovi spasioci upravo na ovoj manifestaciji pronašli novi dom, Gari, sivi mačor neverovatno narandžastih očiju i Džoni, prelepi šareni mačak! :)

Glasanje za još troje finalista Royal Pet-a iz Niša je u toku, na zvaničnoj Facebook stranici Royal Canin Srbija, gde možete videti i glasati za sve učesnike.

 
Garfild na Royal Pet-u u Nišu

Gari na Royal Pet-u u Nišu

Budući slikari iz Umetničke škole u Nišu

Kreativna radionica za decu na Royal Pet-u u Nišu

MAčak Gari na Royal Pet-u u Nišu

Prijatelji ZDRAVE MACE

Prijavite se na Zdrava maca info

Error : Please select some lists in your AcyMailing module configuration for the field "Automatically subscribe to" and make sure the selected lists are enabled

Unesite svoj e-mail u polje ispod i mi ćemo vas redovno obaveštavati o svim novostima sa Zdrave mace! :)

Kontakt info

  • +381 63 273 121