Zdrava maca - Royality SHOW

You are here: Home
Tuesday, 15 July 2014 15:02

Pozivaju se sve mačke! :)

  • Print
Royal Pet Kraljevo 2014. Royal Pet Kraljevo 2014.

Royal Pet Kraljevo - 19. jul 2014.

Ukoliko ste vlasnik ili ljubitelj životinja, sva je prilika da već odavno znate za Royal Pet karavan koji putuje po Srbiji. U pitanju je sada već druga sezona celodnevne manifestacije namenjene kućnim ljubimcima i onima koji ih vole i brinu o njima. 

Narednog vikenda, 19. jula, Royal Pet će se održati u prijatnom ambijentu "Parka prijateljstva", u blizini železničke stanice u Kraljevu.

Za učešće u ovoj manifestaciji mogu se prijaviti svi kućni ljubimci bez obzira na vrstu životinja ili rasu kojoj pripadaju. Iz prve ruke vam možemo reći da su mačke na dosadašnjih desetak Royal Pet žurki, iako u manjini u odnosu na pse, zauzimale veoma zapaženo mesto, i dostojno predstavljale mačji rod.

Organizatori Royal Pet-a naglašavaju da ovo okupljanje ne deli kućne ljubimce prema vrsti ili rasi, veličini ili polu, boji ili uzrastu životinja. Glavna poruka i ono čemu se teži je odgovorno vlasništvo, kao i ljubav i pozitivna energija koju dele vlasnici kućnih ljubimaca i njihove životinje.

Mačor Max vlasnice Nine Mesaroš, jedan od troje prvoplasiranih po izboru Royal Pet žirija u Subotici 15. marta.

Royal Pet je u svojoj drugoj sezoni izrastao u celodnevni događaj koji obuhvata mnogo više od revijalne izložbe kućnih ljubimaca i pratećih edukativnih sadržaja na temu ishrane i nege pasa i mačaka.

Kao i na prethodna dva događaja, koji su se odigrali nešto ranije ove godineu Subotici i Šapcu, i u Kraljevu će učesnicima i posetiocima biti predstavljen višesatni program, za celu porodicu i njihove ljubimce.

Kreativna radionica u organizaciji škole za decu i omladinu ometenu u razvoju iz Sremčice

Kreativna radionica u organizaciji škole za decu i omladinu ometenu u razvoju iz Sremčice

Učešće su potvrdile odgajivačnice pasa, profesionalci koji se bave obukom i socijalizacijom pasa, Agility klub Bečmen, umetničke škole iz Kraljeva, specijalna škola za decu i omladinu ometenu u razvoju iz Sremčice, profesionalni groomeri koji će učesnicima pomagati da se ulepšaju za reviju, odgajivačnica ptica, ekološko društvo, kreativna radionica Narodne biblioteke Kraljevo, SOS dečje selo "Zajednica mladih", Umetnička škola Kraljevo, kao i projekti "Plavi pas" i "Žuta traka". Svi oni će na svojim štandovima organizovati i predstavljati svoje radove i držati korisna predavanja i davati savete.

Naravno, tu će biti i veterinari kompanije Royal Vet - stručnjaci za ishranu pasa i mačaka koji će biti na raspolaganju poseticima za savete oko pravilne ishrane i zaštite kućnih ljubimaca od parazita.

Centralni događaj je naravno revija u kojoj će žiri izglasati najlepše ljubimce koji će osvojiti vredne nagrade, a svi učesnici će se slikati za internet album i dalju fazu takmičenja i glasanja.

Učešće na ovom zaista bogatom i kvalitetnom događaju je besplatno a svi učesnici dobijaju poklone.

Dosadašnje galerije možete pogledati na Facebook stranici Royal Canin Srbija gde se možete i prijaviti za učešće.

U galeriji ispod pogledajte mace i atmosferu sa prethodnih Royal Pet žurki. :)

Ukoliko ste u Kraljevu ili blizini 19. jula, obavezno dođite u "Park prijateljstva"!

Prijatelji ZDRAVE MACE

Prijavite se na Zdrava maca info

Error : Please select some lists in your AcyMailing module configuration for the field "Automatically subscribe to" and make sure the selected lists are enabled

Unesite svoj e-mail u polje ispod i mi ćemo vas redovno obaveštavati o svim novostima sa Zdrave mace! :)

Kontakt info

  • +381 63 273 121