Zdrava maca - Royality SHOW

You are here: Home
Tuesday, 17 June 2014 11:15

Pobednici prvog foto takmičenja

  • Print
Sneška i Laki Sneška i Laki www.fotostudio.rs

Sneška i Laki na foto-session-u :)

Prvo foto-takmičenje portala Zdrava maca Royality Show održano je na našoj zvaničnoj Facebook stranici od 1. maja do 1. juna.

Nagrade su obezbedili Royal Canin Srbija i specijalizovani foto studio za kućne ljubimce - www.fotostudio.rs.

Nagrade obezbedili Royal Canin i specijalizovani foto studio za kućne ljubimce

Pobednici foto takmičenja Zdrava Maca Royality Show

Treće mesto osvojila je ruska plava maca vlasnice Marije Ekmedžić i dobila je Royal Canin paketić sa nerđajućom činijom za hranu, majicom i kačketom.

Drugo mesto osvojila je maca Bjanka vlasnice Nevene Burlice i dobila je lep crveni ranac Royal Canin.

Najviše glasova naših posetilaca i prvo mesto osvojila je bela maca Sneška. Kako su njeni vlasnici Draško i Violeta nedavno spasili još jedno belo mače, pozvali smo ih da svi zajedno dođu na zasluženo fotografisanje!

Snimanje se odvijalo u prijatnoj atmosferi foto studija, a Sneška i mali Laki su se prvih pola sata upoznavali sa prostorom i njuškali njima neobične predmete poput velike platnene pozadine, bliceva, stativa i druge foto-opreme.

Kaok što možda i sami znate, potpuno bele mace su često delimično ili potpuno gluve te je našem fotografu ovo predstavljalo dodatni izazov. I Sneška i Laki jako slabo ili uopšte ne reaguju na zvukove kojima je fotograf navikao da privlači pažnju kućnih ljubimaca prilikom fotografisanja. Ipak, uz pomoć štapa i kanapa (bukvalno!) ali i Draškovog lasera, dobijeni su zadovoljavajući rezultati koje imate prilike da pogledate u galeriji ispod teksta.

Još jednom se zahvaljujemo svim učesnicima našeg prvog foto-takmičenja i najavljujemo vam uskoro novo - tematsko takmičenje u kome ćete svoju macu morati da slikate u određenoj pozi kako bi se takmičila sa drugima za vredne nagrade :)

Takođe, voleli bi da čujemo kako vam se dopadaju fotografije Sneške i Lakija te nam svoje utiske napišite u komentarima ispod!


Ukoliko dolazite sa mobilnih uređaja koji ne prikazuju flash galeriju, kliknite OVDE.


Prijatelji ZDRAVE MACE

Prijavite se na Zdrava maca info

Error : Please select some lists in your AcyMailing module configuration for the field "Automatically subscribe to" and make sure the selected lists are enabled

Unesite svoj e-mail u polje ispod i mi ćemo vas redovno obaveštavati o svim novostima sa Zdrave mace! :)

Kontakt info

  • +381 63 273 121