Zdrava maca - Royality SHOW

You are here: Home
Tuesday, 15 April 2014 12:24

Mačka uhvaćena u "krađi"!

  • Print
Alina i Klementina Alina i Klementina

Kamera otkrila kako je nestalo preko 200€ iz kancelarije :)

Aktivisti iz poljskog azila za životinje koji su postavili zasedu kako bi otkrili ko krade novac iz kancelarije iznenađeni kada su saznali da je vinovnik ni manje ni više nego mačka!

Skrivena kamera postavljena tako da snima novčanice ostavljene na stolu snimila je mačku Klementinu kako odlazi sa plenom i krije ga ispod nameštaja. Klementina pripada retkoj rasi mačaka Snowshoe, koju karakterišu šape koje izgledaju kao da je maca hodala po snegu. Rasa je po ovome dobila i ime - na engleskom snow je sneg a shoe je cipela. Rasa Snowshoe je nastala šezdesetih godina prošlog veka u Sjedinjenim Državama ukrštanjem sijamskih i američkih kratkodlakih bikolor mačaka.

Mačka Klementina voli da se igra sa papirnim novčanicama  :)

Upravnica azila za životinje u poljskom gradiću Świnoujście objašnjava: "Novac je nedeljama nestajao, a atmosfera u azilu je postajala sve neprijatnija jer smo bili uvereni da novac uzima neko od zaposlenih."
"Bili smo zapanjeni kada smo otkrili istinu" dodaje ona.

Nakon što je preko 200€ nestalo za mesec dana, uprava azila je odlučila da postavi kameru i namerno ostavi novčanice na stolu kako bi otkrili ko će se naći u iskušenju da ih uzme".

Video snimak je zatim pokazao da se dvogodišnja mačka Klementina - jedna od štićenica azila - tajno ušunjala u kancelariju noću i jurnula pravo na novac.

Novčanice su namerno ostavljene na stolu

"Kada smo pustili snimak, videli smo Klementinu kako skače na sto i zubima grabi novčanice.," kaže Alina.

"Nakon što bi se valjala i igrala po podu sa njima, odnela bi ih ispod jednog od dvoseda i tamo ih sakrivala. Kada smo pogledali ispod nameštaja, na istom mestu smo pronašli i sav novac koji je nedeljama nestajao."

"Znali smo da ona voli da odjuri sa olovkama, lenjirčićima i nekim drugim kancelarijskim priborom ali nikada ne bi pomislili da bi uzimala novac" dodaje ona.

Mačka koja voli da se igra sa novčanicama


Da li i vaša maca voli da "krade" i sakriva stvari po kući? :)

Prijatelji ZDRAVE MACE

Prijavite se na Zdrava maca info

Error : Please select some lists in your AcyMailing module configuration for the field "Automatically subscribe to" and make sure the selected lists are enabled

Unesite svoj e-mail u polje ispod i mi ćemo vas redovno obaveštavati o svim novostima sa Zdrave mace! :)

Kontakt info

  • +381 63 273 121