Zdrava maca - Royality SHOW

You are here: Home / Za mačke / Hrana za mace / Mačići i sterilisane mace / Zanimljivosti / Gospodar prstenova za mačke?! DA! :)))
Thursday, 18 December 2014 10:59

Gospodar prstenova za mačke?! DA! :)))

  • Print

Ukoliko volite serijal "Gospodar prstenova" i imate mačku, pogledajte obavezno!

Popularni YouTube kanal Super-Fan Builds je mesto na kome vrhunski holivudski kreatori kulisa prave unikatne i izuzetno realistične predmete za najveće obožavaoce filmova, video igara, stripova i generalno pop-kulture.

Autori ovog projekta su najnoviji poduhvat posvetili svom prijatelju koji je veliki ljubitelj Tolkinovih romana i vlasnik dve mačke koje se zovu Frodo i Sem. Ukoliko kojim slučajem ne znate, upravo tako se zovu i junaci iz Tolkinovih Gospodara prstenova.

Osnovna ideja bila je da se naprave kulise iz Gospodara prstenova koje bi na neki način služile mačkama. Nakon više radnih verzija i puno crtanja, kreativni tim se složio da to budu Hobitova jazbina kao mačji toalet i Sauronova kula kao grebalica! (Hobbit Hole litter box and Tower of Sauron scratching post).

Gospodar prstenova toalet za mačke i Sauronova kula grebalicaLokacije odnosno građevine ćete svakako prepoznati iz ovih knjiga/filmova. Osnovni gradivni materijal za "Hobitovu jazbinu" je stiropor pena. Preko nje se nalazi tanak sloj staklenih vlakana koji omogućava da građevina bude otporna na habanje, a preko toga idu boje i ukrasna trava i drveće. Grebalica u obliku Sauronove kule je takođe oblikovana od tvrdog stiropora a zatim premazana čvrstim slojem epoksidne smole što joj daje dugotrajnost i otpornost na grebanje. Posle farbanja, cela kula je obmotana crnim kanapom. Na vrhu se naravno nalazi i "Sauronovo oko" namirisano "catnip" mirisom koji će mace dodatno privlačiti da koriste grebalicu.

Gospodar prstenova toalet za mačke i Sauronova kula grebalicaSve u svemu, impresivan trud i rezultat, i veliki osmeh na licu dobitnika ovih predmeta. Mačke Frodo i Sem po svemu sudeći rado prihvataju svoj novi neobičan nameštaj :) Pogledajte video snimak...Izvor vesti:
SuperFan BUILDS

Prijatelji ZDRAVE MACE

Prijavite se na Zdrava maca info

Error : Please select some lists in your AcyMailing module configuration for the field "Automatically subscribe to" and make sure the selected lists are enabled

Unesite svoj e-mail u polje ispod i mi ćemo vas redovno obaveštavati o svim novostima sa Zdrave mace! :)

Kontakt info

  • +381 63 273 121