Print this page
Wednesday, 03 February 2016 20:28

Šta se dobije kada spojite mačku koja spava i Photoshop?

Takmičenje u najsmešnijoj obradi fotografije mačke koja spava na leđima.

Internet mega-portal Reddit nije lako opisati u jednoj rečenici. Oni koji ga koriste ga odlično razumeju, dok novajlijama izgleda kao nerazumljiva zbrka teksta i slika.

U jednom odeljku ovog gigantskog društvenog web site-a redovno se održavaju "PS battles" - Photoshop "bitke", zapravo takmičenje u što duhovitijem retuširanju početne fotografije. Ograničenja ne postoje, a glavni sud daju posetioci čiji glasovi "za" ili "protiv" (tj. strelice za gore i dole) određuju rangiranje na kraju.

Ovoga puta sve je počelo tako što je jedan od članova postavio fotografiju svoje žute tabby mačke kako spokojno spava na leđima, sa sve daljinskim upravljačem pored sebe. Dobra osnova za dalju obradu, kao što ćete videti...

Photoshop battle - mačka spava


Usledila je lavina više ili manje uspešnih i smešnih retuširanja. Među njima su naravno brojne reference na pop-kulturu, filmove, muziku, javne ličnosti, glumce itd. One koje su na granici dobrog ukusa smo ovoga puta preskočili, ali ih sve možete videti putem linka na kraju teksta.


Previše piva i lazanje? Garfilde, ti li si?
Mesto zločina, zabranjen pristup!
Jutro posle lude žurke.
Ljubim statuu svoju!

Švarceneger i mačka spavaju na ulici

Na kraju je pobedila animacija sa porodicom Simpson koja se zatrčava da zauzme mesto na kauču ali pronalazi mačku :))) (koja je pojela nekoga...)

Photoshop battle mačka spava i Simpsonovi

 

Evo još nekoliko interesantnijih verzija mace koja pajki :)))

 

Izvor: Reddit PS battle The cat that passed out on the couch