Zdrava maca - Royality SHOW

You are here: Home
Tuesday, 31 March 2015 17:55

Prelepe novosadske mačke!

  • Print

28. marta održana je manifestacija Royal Pet u Novom Sadu.

Za one koji možda ne znaju, Royal Pet je zabavna i revijalna manifestacija u kojoj ravnopravno učestvuju vlasnici sa kućnim ljubimcima, bez obzira kojoj vrsti životinja oni pripadali.

U svom drugom ciklusu i četvrtoj godini postojanja, Royal Pet - izbor za Kraljevskog ljubimca Srbije izrastao je u prepoznatljiv i jedinstven događaj u svetu kućnih ljubimaca.

Osim revijalnog dela programa, organizatori posetiocima pružaju bogat i kvalitetan edukativni program koji obuhvata obuku i socijalizaciju pasa, kreativne radionice za najmlađe, stručne savete veterinara o ishrani i nezi kućnih ljubimaca, predstavljanje uspešnih odgajivača tj. kinologa i felinologa iz naše zemlje, edukaciju dece o postupanju sa nepoznatim psima u svom okruženju i (stvarno) još mnogo toga.

Do sada je u drugom ciklusu Royal Pet karavan obišao 7 gradova Srbije, i pre nego bude organizovano veliko finale, ostaje da u maju 2015. dođe i u Jagodinu. Broj posetilaca, vlasnika i njihovih kućnih ljubimaca se odavno broji u hiljadama, a ukoliko niste do sada, pogledajte velike galerije koje ilustruju izuzetnu atmosferu sa ovih događaja.

Royal Pet organizuje grupa profesionalaca koji se bave svim sferama dobrobiti kućnih ljubimaca, od zdravlja, ishrane, nege i odgoja do socijalizacije, vaspitanja i obuke. Svaki Royal Pet događaj je prijavljen i odobren od strane nadležnog veterinarskog inspektora, a sam događaj u celosti prati dežurni licencirani veterinar.

Na novosadskom Royal Pet-u učestvovalo je nekoliko maca kojima svojim glasovima možete pomoći da uđu u finale. Album se nalazi na zvaničnoj Facebook stranici Royal Canin Srbija OVDE:

Ove mace su dostojno predstavljale svoju vrstu među brojnijim psima, i zaista mislimo da zaslužuju svaki glas mačkoljubaca u trci za finale! Glasajte! :)

Royal Pet Novi Sad 2015

Royal Pet Novi Sad 2015

Royal Pet Novi Sad 2015

Royal Pet Novi Sad 2015

Royal Pet Novi Sad 2015

Royal Pet Novi Sad 2015

Royal Pet Novi Sad 2015

Royal Pet Novi Sad 2015

Royal Pet Novi Sad 2015

 

Prijatelji ZDRAVE MACE

Prijavite se na Zdrava maca info

Error : Please select some lists in your AcyMailing module configuration for the field "Automatically subscribe to" and make sure the selected lists are enabled

Unesite svoj e-mail u polje ispod i mi ćemo vas redovno obaveštavati o svim novostima sa Zdrave mace! :)

Kontakt info

  • +381 63 273 121