Zdrava maca - Royality SHOW

You are here: Home
Sunday, 09 November 2014 09:26

Kompjuterska igrica kojom pomažete macama

  • Print
Igrica za skupljanje pomoći za mace Igrica za skupljanje pomoći za mace

Kitty Hates Water ili u prevodu Maca mrzi vodu :)

Mačke ljubitelja kompjuterskih igrica obično nisu oduševljene hobijem svojih vlasnika. Ipak, kada bi znale da iza najnovije igrice stoji plemenita ideja njenog autora, verovatno ne bi ometale njeno igranje. Naime, programer Justin Leingang je kreirao kompjutersku igricu čijim igranjem i kliktanjem na reklame (koje se povremeno pojavljuju) usmeravate deo sredstava ka društvu za zaštitu životinja ASPCA. The American Society for the Prevention of Cruelty to Animals je društvo za zaštitu životinja iz Sjedinjenih Američkih Država koje danas deluje i u mnogim drugim zemljama sveta. Osnovano je 1866. godine od strane Henrija Berga (Henry Bergh) na uverenju da životinje zaslužuju pristojan i dostojanstven tretman od strane ljudi koji mora biti garantovan zakonom.

Igrica "Maca mrzi vodu" (Kitty Hates Water) je besplatna, i u ovom trenutku dostupna na većini platformi: Android, iOS (Apple), Amazon Kindle, ali i za korisnike Windows operativnog sistema, putem matične Facebook stranice gde je takođe možete igrati.

Iako radi na puno različitih platformi, top lista najuspešnijih igrača je jedinstvena što bez sumnje stimuliše takmičarski duh :)

Igrica za pomoć macama - Maca mrzi vodu - Kitty hates water


U samoj igrici "Maca mrzi vodu", vi upravljate animiranom macom koja na vetru i/ili kiši ima samo svoj kišobran kao spas od pasa ili padanja u vodu. Usput prolaze ptičice čijim hvatanjem dobijate dodatne poene i posebne moći.

Kada se tokom igre pojavi reklama, kliknite na nju, i deo novca plaćen za njihovo prikazivanje se donira Društvu ASPCA. Zadati cilj je 10.000 dolara, a igrači su u svakom trenutku u prilici da prate koliko je novca prikupljeno.

Autor Justin Leingang još od 2007. godine pravi "igrice sa svrhom" uključujući "Treasure world" za Nintendo i Glum Buster za PC računare. Kako kaže, životinje nemaju glas u javnosti i zbog toga mi moramo biti njihov glas.

Nama se ova ideja jako dopada. Bilo bi jako lepo kada bi se nešto slično napravilo u našoj zemlji, kao nov i interesantan način za prikupljanje sredstava za brigu o napuštenim životinjama.


Igrica za pomoć macama - Maca mrzi vodu - Kitty hates water

Igrica za pomoć macama - Maca mrzi vodu - Kitty hates water


Linkovi za besplatni download ili igranje:

Android Playstore
Apple Appstore
Amazon Kindle Fire

Kitty Hates Water na Facebook-u za korisnike kućnih računara


 

Da li ćete probati ovu igricu? Kako Vam se dopala?

 

Prijatelji ZDRAVE MACE

Prijavite se na Zdrava maca info

Error : Please select some lists in your AcyMailing module configuration for the field "Automatically subscribe to" and make sure the selected lists are enabled

Unesite svoj e-mail u polje ispod i mi ćemo vas redovno obaveštavati o svim novostima sa Zdrave mace! :)

Kontakt info

  • +381 63 273 121