Zdrava maca - Royality SHOW

You are here: Home
Wednesday, 26 February 2014 09:57

Pozivnica: Royal Pet Subotica :)

  • Print
Svi ljubimci su pozvani! Svi ljubimci su pozvani!

15. marta počinje novi ciklus izbora za Kraljevskog ljubimca Srbije!

Prijatan ambijent subotičkog hotela "Galleria" će 15. marta 2014. od jutarnjih časova (10h) biti najuzbudljivije mesto za vlasnike i njihove kućne ljubimce u Srbiji.

Kao što smo vam nedavno skrenuli pažnju, u 2013. godini Royal Pet karavan je obišao 7 gradova Srbije i nakon mnogo izuzetnih trenutaka, bezbroj fotografija, teških odluka žirija i glasanja na internetu - izabran je Kraljevski ljubimac Srbije za 2013. godinu.

Mačke su naravno učestvovale u zavidnom broju i zauzele zapaženo mesto na ovim događajima. Moglo bi se reći da je mačja otmenost dala Royal Pet-u posebnu draž! :)

Prijavljivanje za učešće na Royal Pet Subotica je kao i do sada besplatno, a sve što treba da uradite je da pošaljete osnovne podatke o sebi i svom ljubimcu u inbox/sanduče na Facebook stranici Royal Canin Srbija.

Ukoliko niste do sada osetili atmosferu ovih svojevrsnih žurki za kućne ljubimce i njihove vlasnike, pogledajte ovaj video klip, i naravno - prijavite se za učešće!


Obavestite i svoje prijatelje iz Subotice o Royal Petu i budite sigurni da će vam biti zahvalni!


Koristan link: https://www.facebook.com/events/219456674913834/

Royal Pet Subotica 2014

More in this category: Glasanje za najlepšu mačku! »

Prijatelji ZDRAVE MACE

Prijavite se na Zdrava maca info

Error : Please select some lists in your AcyMailing module configuration for the field "Automatically subscribe to" and make sure the selected lists are enabled

Unesite svoj e-mail u polje ispod i mi ćemo vas redovno obaveštavati o svim novostima sa Zdrave mace! :)

Kontakt info

  • +381 63 273 121